Dieta cu fasole verde. Slăbești până la 5 kilograme în 7 zile

Dieta cu fasole verde. Slăbești până la 5 kilograme. Această dietă îți promite să te ajute să slăbești până la 5 kilograme în doar șapte zile.

Dieta cu fasole verde. Slăbești până la 5 kilograme. Dieta prespune consumul de fasole păstăi, supă de legume, carne de peşte, fructe şi salată de legume. Trebuie să evitaţi cafeaua, produsele de patiserie şi dulciurile. Se consumă ceai verde şi apă plată.

Dieta cu fasole verde. Slăbești până la 5 kilograme. Mic dejun: 200 grame fasole verde fiartă în aburis şi asezonată cu o lingură de ulei de măsline şi puţină zeamă de lămâie. Se poate sevi cu două felii de pâine integrală prăjită sau cu 200 de grame de cereale integrale.

Dieta cu fasole verde. Slăbești până la 5 kilograme. Gustare (după ora 10:00) – se mănâncă 200 grame de fructe de pădure sau un fruct la alegere, mere, ananas, citrice, kiwi.

Dieta cu fasole verde. Slăbești până la 5 kilograme


Dieta cu fasole verde. Slăbești până la 5 kilograme. Prânz: la această masă puteţi opta pentru o supă din legume, din care să nu lipsească fasolea păstăi, fie 200 grame de peşte fiert cu garnitură de păstăi fierte în abur.

Dieta cu fasole verde. Slăbești până la 5 kilograme. Gustare (după 16:00) – se serveşte un iaurt degresat de 150 grame.

Dieta cu fasole verde. Slăbești până la 5 kilograme. Cina: 200 grame de fasole păstăi gatite la abur şi salată de crudităţi, roşii şi castraveţi, potrivit bodygeek.ro.

ATENȚIE! Înainte de a încerca orice dietă, consultă medicul. Nu există dovezi concrete că dieta cu fasole verde te ajută să scapi de toate kilogramele nedorite în doar șapte zile. Informația circulă printre "împătimiții dietelor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel