Dieta cu banane verzi. Cel mai bine păzit secret

Dieta cu banane verzi te ajută să slăbești.

Pentru a te bucura de efectele dietei, este necesar să mănânci două banane verzi pe stomacul gol, în fiecare dimineață. E important să nu mai consumi niciun alt fruct, să bei suficientă apă, iar între mese să te abții de la gustări nesănătoase. O altă variantă a dietei presupune ca, înainte de fiecare masă, să mănânci una sau două banane verzi.

Atât la prânz, cât și la cină poți să mănânci orice alt aliment, însă nu mai târziu de ora 19.00. Încearcă pe cât posibil să eviți prăjelile, alcoolul și mâncărurile nesănătoase. Poți să alegi salatele, în schimb.

Cel mai bine păzit secret al dietelor este timpul alocat mesei. Cu cât vei mastica mai mult alimentele pe care alegi să le consumi cu atât mai multe calorii vei consuma. Mergi pe un singur fel de mâncare consumat la masă, în acest mod îți vei ajuta stomacul în procesul de digestie.  

În fiecare dimineață, bea un pahar mare de apă călduță, apoi consumă una sau două banane. Într-o săptămână, vei observa cum slăbești, fără a simți senzația de foame.  

O alternativă este să mănânci numai banane verzi timp de trei zile. Așa vei scăpa de 3 kilograme rapid și ușor, însă trebuie să ai mare grijă la alimentația ulterioară acestor zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel