Urmărește emisiunea live


Dieta care arde rapid caloriile. Slăbești 9 kilograme

Această dietă are rolul de a accelera metabolismul, astfel caloriile pot fi arse mai repede şi mai intens. Rezultatul? Vei reuşi să slăbeşti rapid şi sănătos.

Dieta se ţine timp 28 de zile. Se vor consuma proteine, alternate cu carbohidraţi şi grăsimi. Porumbul, soia, produsele lactate, cafeaua, alcoolul, produsele care conţin zaharuri rafinate, sucurile de fructe, fructele uscate, grâul şi produsele obţinute din faină de grâu şi cele care conţin nitraţi nu vor putea fi consumate.

Se mănâncă de cinci ori pe zi, cu o pauză de 3-4 ore între mese. Trebuie să te cântăreşti şi apoi să te asiguri că aportul zilnic de apă este proporţional cu greutatea ta. La o greutate de 50 de kg, ar trebui să consumi 1,7 litri de apă, scrie andreearaicu.ro

Faza 1 (ziua 1 şi ziua 2)

Meniu bogat în carbohidraţi, consum moderat de proteine, fără grăsimi. Organismul primeşte foarte multă energie rezultată din arderea carbohidraţilor. Este indicat să faci câteva exerciţii cardio, de două ori pe săptămână.

Faza a 2-a (ziua 3 şi ziua 4)

Meniu sărac în carbohidraţi şi grăsimi şi bogat în proteine. Aportul ridicat de proteine îmbunătăţeşte abilitatea organismului de a arde mai multe grăsimi. Antrenamente de forţă.

Faza a 3-a (ziua 5, ziua 6 şi ziua 7)

Meniu bogat în grăsimi, consum moderat de carbohidraţi şi proteine. Prin reintroducerea grăsimilor sănătoase este stimulat procesul de ardere a grăsimilor.

Deşi dieta promite că vei slăbi până la 9 kg în 28 de zile, totul depinde de organismul fiecăruia. Înainte de a lua decizia de a începe aceasta dietă, consultă un medic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel