Dieta Cambridge. Slăbești până la 15 kilograme

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Dacă vrei să slăbești serios, această dietă ar putea să funcționeze. Iată ce trebuie să mănânci.

În această dietă, se consumă între 500 și 1500 de calorii pe zi în prima etapă a dietei, în special produsele făcute pentru dieta Cambridge. Meniul se bazează pe o serie de preparate la plic, supe, paste, porridge, budinci, multe shake-uri aromate, precum și gustări dulci, sub formă de batoane proteice cu fructe și ciocolată. Dieta te ajută să slăbești până la 15 kilograme.

Planul hipocaloric

Etapa I

Se ține între până la 12 săptămâni și nu trebuie să se depășească 500 – 550 de calorii. Se consumă doar supă la plic și shake-uri, în special alimentele lichide concepute pentru această dietă, potrivit unica.ro. Este permisă o porție de 200 ml de lapte degresat pe zi.

Planul moderat hipocaloric

Este recomandat persoanelor care nu au probleme mari cu greutatea.

Etapa II

Se consumă alimente cu un aport caloric zilnic de cel mult 800 de calorii, o săptămână. Se pot adăuga porții moderate de alimente bogate în proteine, lapte degresat și legume.

Etapa III. Se consumă cel mult 1000 de calorii pe zi, timp de cel puțin 2 săptămâni. Este permis laptele degresat, un mic dejun frugal și salate de legume la cină.

Planul non hipocaloric

Etapa IV

Se va urma timp de 2 săptămâni și sunt permise 1200 de calorii pe zi. Se consumă oricare 2 sau 3 produse Cambridge pe zi și este permis laptele degresat.

Etapa V

Se va urma timp de 2 săptămâni și sunt admise 1500 de calorii pe zi. Se recomandă un plic pe zi și mese regulate, fără dulciuri și grăsime. Se permite o gustare simplă.

Etapa VI

Sunt admise produse din dieta Cambridge de 1500 calorii pe zi și mese regulate, cu alimente dietetice, sărace în grăsimi și zahăr.

"Cheia unei transformări pe termen lung"

"Mulți dintre noi cred că pierderea în greutate este o abordare "totul sau nimic". Când decidem că vrem să slăbim, vrem să se întâmple rapid și ne schimbăm toate obiceiurile alimentare și de antrenament, sperând că toate aceste schimbări bruște ne vor duce mai aproape de obiectivul nostru. Pierderea greutății nu ar trebui să fie un proces accelerat, deoarece această abordare nu ne vă duce nicăieri.

Ceea ce contează mai mult decât a pierde în greutate este să înțelegem de ce trebuie să ne schimbăm obiceiurile alimentare și de antrenament, precum și alte alegeri de lifestyle, pentru a fi cât mai sănătoși și cât mai în formă, pentru totdeauna. Alegerea de a pierde în greutate într-un mod sănătos, fără să ne grăbim și să ne împingem inutil către autosabotare, este cheia unei transformări pe termen lung și a păstrării sănătății noastre fizice și mentale în timpul acestui proces de remodelare corporală și îmbunatățire a obiceiurilor alimentare", scria nutriționistul Cori Grămescu, în urmă cu ceva timp, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel