Urmărește emisiunea live



Diego Maradona, transfer într-un mausoleu din centrul Buenos Aires. Familie: Toți argentinienii și cetățenii lumii să poată aduce un omagiu

FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay

Urmașii lui Maradona cer transferarea rămășițelor acestuia într-un mausoleu.

Copiii lui Diego Maradona, legendarul fotbalist care a murit în noiembrie 2020, vor ca rămășițele acestuia să fie transferate la un mausoleu din Buens Aires, transmite AFP, citând surse judiciare.

Familia lui Maradona a cerut acest lucru în instanță și susține că mutarea din cimitirul privat ar permite celor care l-au apreciat să aducă astfel un omagiu unuia dintre cei mai cunoscuți fotbaliști la nivel mondial.

Cererea, care este examinată de un tribunal din provincia Buenos Aires, urmărește ”să permită exhumarea rămășițelor și transferul acestora în condiții mulțumitoare de securitate și confidențialitate”, precizează documentul citat de presa locală.

Potrivit cererii, mausoleul va fi situat în cartierul Puerto Madero, în apropiere de centrul capitalei Buenos Aires, ”pentru ca toți argentinienii și cetățenii lumii să poată aduce un omagiu celui care a fost cel mai mare idol al Argentinei”, se poate citi în document.



Petiția este semnată de cele trei fiice ale lui Maradona, Dalma, Gianinna și Jana, precum și de fosta sa prietenă Veronica Ojeda, care este mama fiului său cel mic, Diego Junior.

Maradona a recunoscut și alți patru copii din relații extraconjugale.

Rămășițele fostului număr 10 de legendă se află în prezent în cimitirul privat din Bella Vista, în suburbiile capitalei Argentinei.

Citește și: Relansarea anchetei în cazul morţii lui Maradona. Un nou raport poate da calculele peste cap

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel