Dide și Matei, ridicați de Poliție. Senator USR, informație gravă și neverificată, pusă în circulație

Vlad Alexandrescu, senator USR, spusese că luni, Cristian Dide și Sandu Matei ar fi fost violentați în Secția 17 de Poliție București după protestul lor de astăzi de la Ministerul Justiției. 

De fapt, Cristian Mihai Dide a spus că nu a fost așa, fiind tratat ”în limitele decenței”. În schimb, Sandu Matei susține că a fost lovit, dar fără a aduce vreo dovadă în acest sens.

”Acum sunt acasa, sunt bine, mi-am linistit copiii care au vazut tot felul de stiri false. Trebuie sa fac insa o clarificare, mai exact un dialog privat pe wp ce a fost preluat de presa. Da, am fost insultat si lovit in sectia de politie.

Nu doream ca aceasta informatie sa devina publica, pentru ca este doar cuvantul meu contra cuvantului lor si nu o pot dovedi in niciun fel, pentru ca ne-au obligat sa inchidem telefoanele. Mai multe nu vreau sa spun ....deocamdata. Multumesc Doamne ca sunt bine acasa langa familia mea”, a scris Sandu Matei.

Iată mesajul transmis de Vlad Alexandrescu:

”Prin Marian Rădună de la Rezistența TV aflu că Cristian Dide și Sandu Matei ar fi fost violentați în Secția 17 de Poliție București după protestul lor de astăzi de la Ministerul Justiției. Până la ora asta, aprox 18.30, nu ar fi primit acces la avocat. Cer Poliției Române respectarea drepturilor omului și a dreptului la apărare în acest caz.

Alătur un printscreen dintr-o conversație între Marian Rădună și Sandu Matei.

(w670h447)

LE: Aflu că cei doi au fost eliberați. Cristian Dide a specificat că a avut parte de un tratament corect”, a scris senatorul de la USR pe Facebook.

VEZI ȘI: Brandl și Ciuvică, scandal monstru la Antena 3: Halucinați, nu?

 

Chefi la cuțite 14 ianuarie. Chef Scărlătescu, făcut praf după eliminare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel