Dide, #Rezist, protest cu benzină la Guvern. Ciutacu: E o țară necondusă! E anarhie!

Victor Ciutacu
Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a comentat acțiunea lui Mihai Dide, unul dintre cei mai amendați protestatar, care s-a legat cu un lanț de gardul Guvernului. De asemenea, are și un bidon de benzină la el din care, potrivit România TV, ar fi stropit reprezentanți ai jandarmeriei și ar fi încercat să își dea foc.


„Domnul Dide e agresiv din 2017 de când au început protestele. Jandarmeria continuă să-l amendeze, multe instanțe anulează amenzile. E o țară necondusă! Este anarhie în țara românească! 

Domnul acesta nu ar avea ce căuta în stare de libertate. Constituie un pericol pentru ordinea publică. Părerea mea e că ar trebui întâi dus la Obregia. Dacă vrea să își dea foc și să termine socotelile cu viața, poți să o faci pe un câmp, filmează și devine erou, dă live pe Facebook. Dar jandarmii ce vină au?

Pe tot fondul acestei stări generate de faimosul proiect al OUG de grațiere și amnistie, care momentan nu există, niște oameni încearcă să capitalizeze. Acesta nu e un protest, e o golănie. E o nebunie ceea ce se întâmplă. E o nebunie că astfel de cetățeni sunt extrem de promovați și dau interviuri în calitate de lideri ai protestatarilor”, a precizat Victor Ciutacu, la România TV.

Dide susține că protestează față de intenția Guvernului de a emite o Ordonanță de Urgență, având și un mesaj pentru premierul Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel