Dide are nevoie de ajutor după arestarea lui Dragnea: 10.000 euro lunar

Dide
Dide

Cristian Mihai Dide de la ONG-ul Evoluție în instituție a transmis un mesaj prin care spune că are nevoie de ajutor pentru a duce mai departe lupta după arestarea lui Liviu Dragnea și rezultatele de la europarlamentare.

”Sâmbătă seara am ajuns la Craiova alături de Eve. Am fost delegați din partea Alianței 2020 în secțiile de votare 99 și 100 din Craiova. Amândouă au fost în același liceu, cu toate acestea secția mea a fost fruntașă pe Craiova la lista suplimentară. 268 votanți, majoritatea cică veneau de la o nuntă.

Cea mai mare bucurie a fost când referendumul a trecut de 30% apoi ne-am apucat de treabă, numărat de voturi, sigilat etc. La ora 2 eram în hotel.

A doua zi ne aștepta redactarea plângerilor contravenționale ale avertismentelor de la Sibiu, era ultima zi.

Condamnarea lui Dragnea ne-a prins la aranjarea acestora, nu prea am avut timp să ne bucurăm. Eram la sediul USR Craiova, am vrut să desfacem o șampanie dar am realizat că nu puteam să bem pentru că Evelina trebuia să conducă până la București. Așa că am făcut o poză am pus-o pe Facebook și ne-am întors la plângerile noastre.

A fost o senzație plăcută după ce am văzut că Alianța stătea foarte bine și că Dragnea a fost legat...am tot sperat că Alianța va trece pe 2, nu am avut noroc.

Evelina a fost foarte fericită și a fost dezamăgită că nu a fost și ea în Victoriei să sărbătorim. Îmi pare rău!

În schimb eu mă gândeam ce dracu facem în continuare, prevâd o demobilizare, la fel cum a fost și după Colectiv, OUG 13, 10 August, mereu, mereu ne-am oprit la jumătate. Războiul meu nu a fost niciodată cu Dragnea, războiul meu este cu instituțiile. Dragnea este doar rezultatul micii corupții pe care o găsești la tot pasul, al orgoliilor pe care le au oamenii care pot să schimbe ceva, sau al indiferenței unora.

Dizolvarea Jandarmeriei

Eu nu am să mă opresc aici, trebuie să termin lupta pe care o am cu jandarmerie, ea trebuie dizolvată, după ce termină acest lucru trebuie să redresăm Poliția Română, care a ajuns o mârțoagă, după care trebuie să ne asigurăm că justiția independentă lucrează în folosul cetățeanului și evoluează. Acestea sunt scopurile mele și ale asociației Evoluție în Instituție.

10.000 euro lunar

Am nevoie de ajutorul vostru. Nu vă opriți să ne susțineți financiar. Cu cât mai repede ajung la 10.000 euro lunar cu atât voi putea să fac mai multe. Voi angaja un jurist și încă un avocat la asociație, voi putea să susțin mai multe acțiuni de stradă, pentru că nu voi mai fi nevoit să fac muncă de birou. Dar pentru asta am nevoie de voi, vorbiți cu prietenii și amicii voștri care credeți că ar putea să ne susțină financiar șă înceapă să o facă.

Vă mulțumesc că sunteți alături de noi pentru niște instituții corecte și democratice”, a scris Cristian Mihai Dide pe Patreon unde așteaptă donațiile dumneavoastră - https://www.patreon.com/posts/27218918?fbclid=IwAR2UUqWXK7bU9J88tDH1C0hi4MPxIZMEg8eNEiuYuwEcUJ9nfj9FRynV9io

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel