Dică, demis de la FCSB? Anunț făcut în direct

FCSB a pierdut surprinzător în fața Concordiei Chiajna, pe teren propriu, scor 0-1. La finalul partidei i s-a cerut demisia tehnicianului Nicolae Dică.

Ilie Dumitrescu şi Gabi Balint au pus la zid evoluţia FCSB-ului din meciul cu Concordia Chiajna, în direct la Digi Sport, informează Prosport. Gabi Balint a spus că, după părerea lui, Dică va pleca de la FCSB.

"Mă aşteptam să se facă nişte schimbări mai rapid. Nu-l mai văd pe Dică la cârma echipei. Jocul este foarte slab. El este un antrenor compromis de ceva timp. Nu mai are autoritate în faţa jucătorilor. Dacă a acceptat de la început asta, nu are ce să mai facă. Eu cred că va fi schimbat. Chiar acum, s-ar putea chiar acum", a fost anunțul făcut de Balint, în direct.

La finalul partidei Dică a declarat că nu își va da demisia, iar Gigi Becali a precizat că momentan nu se gândește să-l demită pe tehnician.

Vicecampioana a pierdut cu 1-0, la Voluntari. Paul Batin a dat lovitura în repriza secundă, după o evoluţie modestă a vicecampionei, care a suferit a doua înfrângere din actualul campionat. Gabi Balint a spus că, după părerea lui, Dică va pleca de la FCSB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel