Dică, contrazis de Becali. De ce a lipsit Alibec cu CSU Craiova

FCSB nu a reușit decât un egal (1-1) cu CSU Craiova pe teren propriu. Fostul căpitan Denis Alibec nu a făcut parte nici măcat din lotul de 18.

Antrenorul Nicolae Dică susţine că Alibec a acuzat unele probleme medicale şi a preferat să-l menajeze pentru returul cu Plzen: "El, după meciul cu Plzen, a simţit câteva dureri şi am considerat că e mai bine să nu facă parte de lot", a declarat Dică după meciul cu Craiova, potrivit Prosport.

Pe de altă parte, Gigi Becali susţine că Alibec s-a supărat după ce i-a luat banderola de căpitan. Patronul FCSB a fost în cantonamentul echipei şi a avut o discuţie aprinsă cu Alibec, căruia i-a reproşat atitudinea. Becali anunţă că internaţionalul român va reveni cu Viktoria Plzen:

"Alibec va juca la Plzen. Şi astăzi putea să joace, dar el este mai supărăcios, mai alintat aşa. A văzut că i-am luat banderola şi a zis că-l doare. Dar eu nu mă supăr pe el. Alibec e Alibec! El, chiar dacă greşeşte, chiar dacă îl doare, el e fotbalistul care scoate o lovitură liberă şi marcăm gol! Banderola o va lua înapoi când nu va mai protesta cu mâinile pe sus", a explicat Becali.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel