FADERE: Românii din diaspora reacționează după ce Dragnea i-a făcut fantome

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

"Dacă discutăm despre prezenţa la vot, luând în calcul şi fantomele, într-adevăr prezenţa a fost mică", a declarat  preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a doua zi după alegerile locale. Federația asociațiilor de români din Europa (FADERE) condamnă vehement noile jigniri proferate de Liviu Dragnea la adresa românilor din diaspora, susținâd că după ce le-au numit soțiile "curve" și copiii "golani", liderii PSD îi consideră acum "fantome"

"Ieri, în timpul unei declarații, Liviu Dragnea i-a numit pe românii din diaspora "fantome", transmite FADERE într-un comunicat de presă.

"Observăm că în timp ce liderul PSD ne vede ca pe niște fantome, banii trimiși în țară de către noi îi cheltuiește cu mare sete. În fiecare lună românii din diaspora trimit în jur de 400 de milioane de euro familiilor lor sau investesc în mici afaceri în România. Pentru toți acești bani se plătesc impozite.

[citeste si]

Putem înțelege că liderii de stânga să mai scape câte o declarație răutăcioasă la adresa românilor din afară, atunci când pierd alegerile prezidențiale. Faptul că și în momentele lor de euforie ne jignesc, demonstrează că nu își mai pot ascunde ura față de noi și că am devenit o adevărată obsesie pentru Partidul Social Democrat.

"Domnului Dagnea îi place să vorbească despre modernizare și îndepărtarea socialiștilor de trecut, dar adevărul e că se comportă mai abject decât vechii comuniști. Dat fiind și motivul condamnării sale definitive de către justiție, e de înțeles insă că domniei sale îi plac morții și fantomele care votează cu PSD" a declarat Daniel Tecu președinte FADERE", conchide comunicatul citat.

Citește și: Dragnea: Dacă luăm în calcul şi 'fantomele', prezenţa a fost mică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel