Diaspora, protest anti-PSD. Iohannis, în stradă? Nicolicea: Faptele vor fi sancționate!

Iohannis, protest 10 august. ”Decizia președintelui. Arată că...”
Iohannis, protest 10 august. ”Decizia președintelui. Arată că...”

Eugen Nicolicea a discutat despre acțiunile președintelui Klaus Iohannis, tema unei posibile suspendări, dar și despre participarea președintelui la protestul diasporei împotriva PSD de pe 10 august.

Eugen Nicolicea a vorbit la Antena 3 despre suspendarea președintelui Iohannis, precizând că motivele pentru suspendarea președintelui nu se prescriu, ele există, iar faptul că ieri a participat la o ședință politică a PNL este ”nimic” față de faptul că s-a pus în fruntea ”unei mișcări anarhice”, făcând referire la ieșirea în stradă a lui Klaus Iohannis.

Mai mult, cu doar câteva zile înainte de protestul pe care Diaspora îl anunță pe 10 august, liderul PSD s-a referit și la o posibilă participare a președintelui la proteste.

„Suspendarea așa cum am spus o se poate face, dar e o etapă tranzitorie, maximum 30 de zile. Problema nu este suspendarea ci referendumul de demitere. 

Motivele nu se șterg, nu se prescrisu. Motivele de suspendare.... În momentul în care ori va sări calul suficient de tare....S-a pus în fața unei mișcări anarhiste împotriva Guvernului! Tot ce a făcut apoi este palid.

Că s-a dus la PNL să facă politică și să își încalce statutul de președinte, e nimic față de cum și-a încălcat statutul de președinte când a ieșit în stradă în fruntea unei mișcări nelegale, anarhice.

Întrebat de jurnalista Andreea Sava: „dacă îl vedeți (nr. pe președintele Klaus Iohannis) în stradă, pe 10 august, vă gândiți la suspendare?”, Eugen Nicolicea s-a rezumat să răspundă: 

„Nu știu, rămâne de văzut. În aceste situații suspendarea în vederea demiterii este o opțiune nu o obligație. Nu înseamnă că faptele nu vor fi sancționate. De electorat, dar și de către Parchete”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel