Diana Tușa, despre cazul Trășculescu: E regretabil

tusa
tusa

Deputatul PNL Diana Tușa comentează pe blogul personal despre cazul lui Alin Trășculescu, apreciind că este "regretabil" ca un tânăr politician să fie arestat pentru luare de mită, în condițiile în care românii au alte așteptări de la noua generația mai tânără de politicieni. 

”E regretabil ca un tânăr politician să fie reținut de procurorii DNA pentru luare de mită. Regretul e cu atât mai mare cu cât românii așteaptă de la tânăra generație de politicieni un alt mod a face politică. Evident că procurorii vor trebui să demonstreze vinovăția deputatului Alin Trășculescu”, susține liberala, într-o postare pe blogul său, precizând, ulterior, că, în ceea ce o privește, "poate spune de pe acum că va vota pentru încuviințarea măsurii arestării preventive".

Diana Tușa își încheie postarea pe blog cu o întrebare: ”Și pentru că suntem în plină campanie electorală, mă întreb și vă întreb oare ce impact va avea cazul Trășculescu asupra procentelor ARD?”, se mai întreabă Tușa.

Procurorii DNA l-au reținut pe deputatul PDL Alin Trăşculescu, în timpul unui flagrant. Liderul PDL Vrancea își negocia influenţa în obținerea de contracte cu statul, pentru denunțător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel