EXCLUSIV  Diana Tache l-a contrazis pe Mugur Ciuvică despre SINGURUL lucru bun pe care l-a făcut PSD săptămâna aceasta

Chirieac, Ciuvică și Diana Tache, la MIERCUREA NEAGRĂ
Chirieac, Ciuvică și Diana Tache, la MIERCUREA NEAGRĂ

Analistul politic Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și Diana Tache dezbat la MIERCUREA NEAGRĂ de la DCNewsTV cele mai tari subiecte de pe scena politică.

Mugur Ciuvică l-a lăudat pe analistul politic Bogdan Chirieac pentru intervenția de la Antena 3 vizavi de PSD, după ce a fost întrebat dacă există „ceva bun” despre social-democrați în această săptămână. 

„Ați fost foarte rău cu PSD-ul. Aspru, dar sever. Vreau să vă laud chiar! L-a întrebat domnul Radu Tudor pe domnul Grindeanu cum se explică creșterea în sondaje a PSD-ului. Domnul Grindeanu a răspuns, absolut halucinant, că se datorează faptului că ei acum o lună au prezentat public varianta lor de buget și atunci lumea a citit și și-a dat seama cât e de bună. De asta au crescut ei în sondaje. Enormitatea asta v-a șocat și pe dumneavoastră, domnule Chirieac, și le-ați spus că sunt vai de capul lor cu opoziția, motiv pentru care vă apreciez. 

Nu mă mai întrebați la sfârșit dacă am ceva bun despre PSD, pentru că nu exista săptămâna aceasta nimic bun.”, a declarat Mugur Ciuvică la „Miercurea Neagră” de la DC News TV. 

Diana Tache: Un deputat s-a plimbat cu coasa prin Parlament 

Diana Tache l-a contrazis însă pe Mugur Ciuvică și a afirmat că „există săptămâna aceasta ceva extraordinar, pe care și eu am simțit nevoia să semnalez, luni.” Este vorba despre un deputat care s-a plimbat cu  o coasă prin Parlament.

Celebrul deputat de la Hunedoara care se plimba cu coasa prin Parlament. Mi s-a părut un moment în care să arăți... era în același timp în care vorbea premierul, a venit domnul Ciolacu repede, și-a cerut scuze că-l deranjează pe Orban, a spus ce a avut de spus... Plimbatul acela cu coasa mie mi s-a părut o chestie pe care trebuie s-o semnalăm, un lucru lăudabil făcut de opoziție într-un moment în care era nevoie și de *doamna cu coasa*.”, a povestit Diana Tache. 

Mugur Ciuvică a adăugat că „l-am văzut și eu, a fost o chestie potrivită... A venit cu o coasă și a pus-o în spate, cred că vorbea Cîțu și a pus-o la pupitru acolo. Este de apreciat, dar eu când fac referiri la PSD mă refer la conducerea PSD-ului, adică la Ciolacu, Dâncu, Grindeanu... Tudose măcar e un pic simpatic! E mai haios, iese puțin în evidență.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel