EXCLUSIV  Diana Tache, despre demersul AUR de suspendare a lui Iohannis

Foto: Facebook George Simion
Foto: Facebook George Simion

Diana Tache a vorbit la "Miercurea Neagră" de la DC News TV despre demersul AUR de suspendare a președintelui Klaus Iohannis. 

"Credeți că demersul AUR de suspendare a președintelui va avea succes sau este din capul locului o chestiune strict propagandistică în favoarea AUR?", a fost întrebarea lansată de analistul politic Bogdan Chirieac la emisiunea "Miercurea Neagră".

"De flexibilizare a mandatului președintelui" și nu de suspendare, a remarcat Diana Tache. "Până la propagandistică... este democratică.", a adăugat ea. 

"Este un act democratic pe care cei de la AUR încearcă să-l așeze într-un context favorabil domniilor lor. Nu am de unde să știu (n.red. dacă are succes). Gândiți-vă că nici măcar laboratoarele nu știau că i se umflă capul lui Cîțu în așa fel încât în două săptămâni de când a fost pus la PNL să se întoarcă împotriva celui care l-a inventat.", a precizat Diana Tache. 

Mugur Ciuvică a susținut că "aici nu e nici măcar. E absolut normal că laboratoarele, la cât de sunt de proaste, să nu-și dea seama de Cîțu.  Își dădea seama un elev repetent, care e repetent că nu învață și pierde vremea pe Google.

"Elevul, dacă dădea pe Google "Cîțu", își dădea seama că omul este instabil.", a mai afirmat Ciuvică. 

AUR strânge semnături pentru demiterea lui Iohannis 

Membrii AUR strâng semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis. „Românii vin și ne roagă să-l dăm jos pe Iohannis. O vorbă românească spună că peștele se împute de la cap. Este momentul!”, a spus, luni după-amiază, George Simion.

„Azi, 1 noiembrie, la începutul lunii, într-o zi de luni, la fel cum anunțam pe 1 septembrie demiterea lui Florin Cîțu, anunțăm azi inițierea procedurilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Am început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor. Ne-au promis mai mulți parlamentari de la mai multe partide că vor semna procedura de suspendare și vom apela la sutele de mii de români care ne contactează și ne roagă să-l dăm jos pe Iohannis”, a zis George Simion.

De precizat că acesta a mai spus că referendumul pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis ar putea avea loc simultan cu alegerile anticipate, posibile după ce Parlamentul va fi respins și a doua variantă de Guvern. „Odată cu alegerile anticipate, trebuie să mergem și la referendum pentru demiterea președintelui. Vom merge către români și îi vom ruga să semneze. AUR va strânge semnături în fiecare localitate din țară. Și în diaspora! Vom merge până la capăt și sperăm ca celelalte partide parlamentare nu se vor lăsa intimidate! Postul de la Palatul Cotroceni să devină cât mai repede vacant! Invităm toate formațiunile să ni le alăture acestui demers”, a mai spus George Simion.

„Noi pregătim tabele pentru ziua de mâine, pentru ceilalți parlamentari. Au semnat deja și parlamentari de la PNL. Mergem până la capăt!”, a reiterat George Simion. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel