Urmărește emisiunea live


Dialog tensionat între Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta, și actorul Florin Zamfirescu

Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta și Florin Zamfirescu au fost protagoniștii unui schimb de replici tensionat, vineri seară, după ce cunoscutul actor a vorbit despre actualul premier.

Iată dialogul dintre Cornelia Naum și Florin Zamfirescu, de la Realitatea Tv:

Cornelia Naum: Vreau să îl întreb pe domnul Zamfirescu, care tocmai a afirmat că ați văzut niște filme în care apar și eu și fac niște afirmații legate de viața fiului meu și vreau să știu unde ați înțeles dumneavoastră că a fost membru al PDL, ați pronunțat foarte răspicat, ați lăsat să se înțeleagă că e vorba de Partidul Democrat Liberal.

Florin Zamfirescu: Nu, nu, PNL, doamnă.

Cornelia Naum: Nu, a pronunțat foarte clar și pronunțat domnul Zamfirescu.

Florin Zamfirescu: S-a auzit așa, poate, îmi cer scuze. Retractez: PNL.

Cornelia Naum: Mă bucur dacă vă cereți scuze.

Florin Zamfirescu: Așa s-a înțeles poate.

Cornelia Naum: Nu s-a înțeles. Am o vârstă la care pot fi acuzată că nu mai aud, nu mai văd, nu mai înțeleg, dar, totuși, a pronunțat clar PDL.

Florin Zamfirescu: Bine, dacă a fost așa, îmi cer scuze. Am vrut să zic PNL. Doamne Naum, noi am fost vecini, stăteam în Dinicu Golescu 35.

Vezi și: Dana Grecu, întâlnire în culise cu mama lui Ponta. Ce și-au zis

Cornelia Naum: Neesențial, pentru că nu am fost niciodată o persoană publică. Acum s-a întâmplat și am acceptat să mă prezint eu și fiul meu și familia mea în fața opiniei publice, vorbind cu o sinceritate care poate, uneori, a fost chiar exagerată și am afrimat că în 1990, Victor s-a înscris în PNL, dar nu a activat.

Florin Zamfirescu: Și i-ați mai spus dumneavoastră: "bine, măi, Victore, tocmai cu aștia care ne-au bătut, ne-au alungat atunci te aliezi tu?". Adică vorbeați de pesediști, de Iliescu.

Cornelia Naum: Exact, așa am afirmat și nu retrag. Eu am spus la de la bun început că el a avut o stea, o menire. De mic copil, nu neapărat pentru țară. Tot ce se întâmplă astăzi este o surpriză și pentru mine. Dar dacă steaua lui era să conducă în politică, în PSD i s-a oferit șansa de a intra în politică, și acolo a arătat ce poate și eu nu pot să spun că ma simt rușinată de ce a făcut fiul meu, ca membru al PSD, ca șef de partid, ca premier și astăzi, ca și candidat. A doua problemă, legată de originile familiei.

Florin Zamfirescu: Tot din film știu.

Cornelia Naum: Stră-străbunicii Ponta poate sunt și ei tot de 800 de ani veniți în România și stră-străbunicii Naum poate sunt veniți și ei de peste 100 de ani în România, nu asta contează.  Tot ce a spus Victor de origini arată că nu este un naționalist fundamentalist, că nu contează cum și de unde venim, ci cum suntem și cum ne comportăm.

Florin Zamfirescu: Același lucru l-am spus și noi despre Iohannis.

Cornelia Naum: Nu. Realmente, mi s-a părut că se exagerează pe aceste baricade cu violența verbală.

Citește și: Mama premierului, către Ponta, în 2004: De-asta am mâncat noi bătaie în '90?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel