Dialog despre ținută între Cernea și Zgonea. "Niște idioți!"

Remus-Cernea-Mediafax-foto.-Octav-Ganea
Remus-Cernea-Mediafax-foto.-Octav-Ganea

Deputatul Remus Cernea a publicat, marți, pe pagina sa de Facebook, un dialog pe care l-a purtat cu președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea. 

Discuția dintre cei doi politicieni a pornit de la ținuta lui Remus Cernea din Parlament. Valeriu Zgonea i-a sugerat să poarte cămașă.

Iată dialogul publicat de Cernea:

Presedintele Camerei catre deputat: "te-am vazut la televizor si purtai camasa. Vino si la parlament cu camasa" Deputat catre Presedintele Camerei: "da, uneori port si camasa, dar nu sunt de acord sa fiu obligat sa port camasa. Cred ca pulover cu sacou este decent. Nu vad care este problema." Presedinte: "nicaieri in parlamentele din Europa nu te primesc fara cravata, iti spun eu. Am fost in Italia si iti spun ca nu te primesc acolo fara cravata." Deputat: "Dimpotriva, sunt multe parlamente unde esti primit fara probleme. De exemplu, in Parlamentul de la Berlin cei de la Partidul Piratilor vin cum vor si sunt foarte nonconformisti".  Presedinte: "da-i ma, in Pi..a ma..i, dar nu in Germania, ci in Suedia sunt piratii" Deputat: "Sunt si in Germania, in Parlamentul de la Berlin" Presedinte: "Niste idioti!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel