Diaconu a lipsit de la înmânarea mandatelor. "Există o contestație"

Mircea Diaconu nu se mai întoarce la PNL
Mircea Diaconu nu se mai întoarce la PNL

Actorul Mircea Diaconu a lipsit de la înmânarea mandatelor de europarlamentar. Liberalul Crin Antonescu, prezent la evenimentul organizat la sediul Biroului Electoral Central, a spus că, potrivit informațiilor sale, există o contestație pe numele lui Mircea Diaconu.

UPDATE: Mircea Diaconu și-a explicat absența într-o intervenție telefonică la România Tv. "Am fost anunțat de BEC să mă duc să-mi ridic mandatul și le-am spus că sunt la Timișoara la un spectacol. Sâmbătă, la 10:30, o să mă duc să-l ridic. Azi a fost ridicarea mare, sâmbătă o să fie ridicarea mică. Rămân independent și nu mă înscriu în niciun partid. Asta le-am promis alegătorilor și nu îi trădez", a spus actorul.

Din grupul liberalilor a lipsit Ramona Mănescu, care are o problemă de sănătate.

Totodată, senatorul PSD Ecaterina Andronescu a anunțat joi că renunță la fotoliul de eurodeputat în favoarea legislativului de la București și nu s-a prezentat la BEC.

"M-am interesat și eu, doream să-l salut, să-l felicit", a declarat Antonescu despre Diaconu. "I-am remarcat absența. Și am înțeles - e o informație neverificată - aici, la fața locului, că există o contestație asupra mandatului său și încă nu s-a decis, nu știu", le-a spus Crin Antonescu jurnaliștilor prezenți la sediul BEC.

"Au lipsit așa din ochi, Ramona Mănescu, care are o problemă de sănătate, asta știu cu certitudine de la dl Mănescu, și dl. Diaconu", a adăugat Crin Antonescu.

Alianța PSD-UNPR-PC a obținut 16 mandate la alegerile europarlamentare. Partidul Național Liberal a obținut 6 mandate, Partidul Democrat Liberal — 5 mandate, UDMR — 2 mandate, Partidul Mișcarea Populară — 2 mandate și Mircea Diaconu — un mandat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel