Diaconu, experiență urâtă la Bruxelles: Am găsit acest mesaj. FOTO

Mircea Diaconu a avut parte de o experiență neplăcută la Bruxelles.

Mircea Diaconu a avut parte de o dezamăgire enormă la Bruxelles după ce pe unul dintre afișele din fața biroului a apărut un mesaj.

"În fața ușii biroului meu din Bruxelles am câteva afișe cu România și patrimoniul nostru cultural și natural. Am găsit recent acest mesaj mâzgălit de cineva pe afișul care promovează Timișoara...

Nu știu cine este, nu s-a semnat, așa că am trimis un email intern către Parlamentul European pentru a-l invita să discutăm la o cafea despre adevărul istoric, despre valorile europene și despre exemplul vrednic de urmat pe care îl constituie România în ceea ce privește tratamentul minorităților.

Poate nu l-a informat nimeni vreodată corect...

Poate nu știe că din vreo 6000 de ani de existență atestată (ca așezare umană, iar mult mai târziu ca oraș, bineînțeles), doar câteva sute au fost sub ocupație străină. În acest interval, însă, populația majoritară a continuat să fie românească.

Toate minoritățile, însă, au contribuit și contribuie la ceea ce este și sper că va fi multă vreme de aici înainte Timișoara: un oraș care îi respectă pe toți cei ce știu să viețuiască împreună", susține Mircea Diaconu. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel