Urmărește emisiunea live


Diaconu: "E un lucru complicat. Dispărem pur și simplu ca națiune"

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, Mircea Diaconu, s-a arătat îngrijorat de pericolul ca românii să dispară ca națiune. 

"De când mă ştiu eu ca persoană publică, îmi doresc aceleaşi lucruri, nu am schimbat nimic. Eu am văzut la mine, de când am deschis ochii, o familie normală, de învăţători, preot, pentru mine asta e un ideal, să trăieşti în felul ăsta. Familia, după părerea mea, e noţiunea de bază a unei societăţi civilizate. Familia, ca noţiune, e în pericol. E un lucru delicat, pentru că din asta decurg tot felul de complicaţii, tot felul de căderi, de lipsă de comunicare în interiorul societăţii. Familia nu poate să nu fie baza educaţiei, nu e numai şcoala, şcoală fără familie nu poate, familia fără şcoală nu poate. Acestea sunt noţiunile de bază pentru care pledez, familia şi şcoala. Pe de altă parte sunt lucruri care mă sperie, suntem o naţiune care scade, natalitatea în România scade. Dispărem pur şi simplu ca naţiune. Pe de altă parte, e exodul ăsta cumplit, cred că nu a fost niciodată în istorie un asemenea exod şi nimeni nu se miră', a precizat Mircea Diaconu, miercuri, la Târgu Jiu, potrivit Agerpres. 

El se va deplasa, miercuri după-amiază, în judeţul Vâlcea, în oraşele Horezu şi Râmnicu-Vâlcea, unde se va întâlni cu susţinătorii săi.

VEZI și: Diaconu, atacat virulent din PMP:Vorbește de bărbăție?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel