Diaconescu (PMP) și Tusk (PPE) își unesc forțele. Sprijin total pentru Republica Moldova!

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, a avut, vineri, 18 iunie, o convorbire telefonică cu Donald Tusk, președintele Partidului Popular European.

În cursul discuției dintre președintele PMP, Cristian Diaconescu, cu Donald Tusk, au fost abordate o serie de subiecte privind politica internă din România, precum și principalele dezvoltări la nivel european, în care partidele populare din Europa vor coopera în perioada următoare.

De precizat că subiectul Republica Moldova a fost discutat pe larg din perspectiva momentului electoral prin care va trece această țară.

Donald Tusk, cooperare cu Cristian Diaconescu

Donald Tusk și-a exprimat dorința de a coopera îndeaproape cu președintele PMP, Cristian Diaconescu, în ceea ce privește sprijinirea, cu toate mijloacele, a orientării pro-europene a acestui stat. Există intenția lui Tusk de a face o vizită la Chișinău, urmând ca în prealabil să aibă consultări cu Cristian Diaconescu.

De asemenea, Tusk și Diaconescu au abordat o serie de subiecte privind tendințele preocupante, la nivel european, în ceea ce privește extremismul în Europa, precizând că o poziționare politică, solidară și coerentă a Partidului Popular European trebuie să reprezinte un răspuns imediat și necesar pentru contracararea acestor evoluții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel