Diaconescu mai aşteaptă 20 de parlamentari în partidul lui

DanDiaconescu
DanDiaconescu

După ce Daniel Oajdea s-a înscris în Partidul Poporului, Dan Diaconescu a declarat că așteaptă încă 20 de parlamentari în zilele următoare.

Dan Diaconescu a confirmat la România TV că susţine candidatura lui Oajdea la primăria Iaşului şi în plus a declarat că se mai bazează pe aproximativ 20 de parlamentari, toţi urmând să se alăture Partidului Poporului, scrie rtv.

"Daniel Oajdea s-a adresat filialei noastre din Iaşi pentru a fi sprijinit în a câştiga primăria din Iaşi. Noi o să-l susţinem din toate punctele de vedere. Noi construim de jos în sus şi nu de sus în jos. Colegii mei de la Iaşi mi-au recomandat acest tânăr om politic ca fiind cel mai bun candidat pentru primăria Iaşiului. El este astăzi în sondaje pe poziţia a II-a, noi sperăm să câştigăm primăria Iaşiului cu acest tânăr recomandat de organizaţia Iaşi care între timp s-a dovedit şi un om cinstit şi onest pentru că a criticat PDL-ul încă de când era membru în PDL. Acesta este începutul, noi ne bazăm pe aproximativ 20 de parlamentari pentru zilele următoare, pentru a constituii propriul grup parlamentar", a spus Dan Diaconescu.

De asemenea, el a mai precizat că partidele parlamentare sunt foarte avantajate faţă de celelalte partide în cazul alegerilor şi recunoaşte că a apelat la metode nu tocmai ortodoxe pentru a putea avea reprezentanţi legali în secţiile de vot.

"Cei care nu sunt parlamentari nu au voie nici măcar ca reprezentanţi legali în secţiile de vot. Pentru a-i bate cu propriile lor arme pe actualii politicieni, pe actuala clasă politică, trebuie să apelăm şi la aceste mijloace puţin neortodoxe şi cu care eu altfel pe fond nu sunt de acord. Avem o cerere uriaşă. Cei mai mulţi vor veni de la USL pentru simplul motiv că USL-ul nu mai are loc pe listele lor. Cei din PDL şi cei din PSD, pentru prima dată în viaţa lor vor trebui să-şi împartă posturile, fiincă nu mai au loc pe liste. Conform protocolului semnat de Crin şi Ponta, noi suntem principalii beneficiari ai acestei situaţii. De asemenea, singurele liste care trag în sus un om politic în România sunt listele PPDD şi USL", a declarat Diaconescu.

Dan Diaconescu a mai spus că îi va lua în Partidul Poporului doar pe cei care s-au rupt cu trecutul, cei care sunt dizidenţi în propriile lor partide doar pentru a avea uriaşul avantaj pe care îl are USL şi PDL la următoarele alegeri şi UNPR de a avea supraveghetori în secţiile de vot. "După toate informaţiile mele, singura problemă care a rămas a Partidului Poporului este securizarea votului, în sensul că, chiar şi în sondajele interne ale PDL-ului aveam astăzi 20% şi trebuie să conservăm foarte bine aceste voturi să nu ne fie furate de USL şi PDL în fiecare secţie de vot. Este cumplit ceea ce se întâmplă, ne luptăm cu nişte adversari care se folosesc de sediile partidelor lor, date de statul român, de poporul român".

Citește și: Deputatul Daniel Oajdea s-a înscris în partidul lui Dan Diaconescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel