DEZVĂLUIRI incendiare despre blaturi în fotbalul românesc: "Numai eu ştiu ce era în sufletul meu"

Un fost mare fotbalist a făcut dezvăluiri despre blaturile din fotbalul românesc.

Costel Cîmpeanu, portarul cu cele mai multe prezenţe în Liga 1, 470, a recunoscut într-un interviu pentru "Gazeta Sporturilor" că a trăit momente ruşinoase la Gloria Bistriţa, cînd trebuia să încaseze goluri uşoare în meciurile dirijate de Cooperativă, în anii '90-2000.

"Nu-mi convenea să iau goluri uşoare, mai ales că la un moment dat eram şi în vizorul naţionalei. Dar înghiţeam, ştiam cum e treaba. Venea jetul pe tine dacă te puneai contra vîntului!

Mai strigam la stoperi «Băi, puneţi şi voi de un penalty, ce dracu'! Chiar vreţi să mă fac de rîsul rîsului?» Nu prea voiau. Mai scoteam şi eu cîte o minge, două, na! Dar era urît. Numai eu ştiu ce era în sufletul meu. N-a fost bine pentru fotbalul românesc", a spus acesta.

Episod incredibil cu Ioan Andone: "Ai văzut, prostovane?"

Toamna lui '89, Cîmpeanu abia ajunsese la Dinamo: "Mi-a fost ruşine să vin la Bucureşti cu Dacia mea răpciugoasă. Iar banii primiţi la instalare pentru maşină îi investisem în casa din Bacău.

M-au surprins băieţii însă cînd veneam cu tramvaiul la antrenament. Ando, căpitanul echipei, m-a luat l-a rost «Moldovene, eşti nebun?». M-a invitat la el, a deschis un şifonier cu bani, de mă gîndeam să-i scap una şi să mă tirez!

Mi-a dat 100.000 de lei şi mi-a zis să comand la Piteşti o maşină albă. I-am returnat suma în doar două luni, că începuse să curgă cu dolari. «Ai văzut, prostovane!» - mi-a servit-o Ando. Un băiat de zahăr! M-a pus pe direcţie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel