Dezvăluiri din PNL: De Ce a fost ales Dacian Cioloș pentru funcția de premier - EXCLUSIV

Unul dintre liderii PNL a explicat pentru DCNews criteriile pe baza cărora Dacian Cioloș a fost ”tehnocratul” ales de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de premier.

”Dl Cioloș a fost comisar european politic. Dânsul a reprezentat Partidul Popular European. Deci, ca să spun așa, e un tehnocrat-politician, sau un politician-tehnocrat, sau cum să-i spunem?”, a fost întrebat prim-vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, miercuri, la DCNews Live, de analistul politic Bogdan Chirieac.

”Dl Cioloș nu e un politician clasic, în sensul în care s-a format într-un partid, a candidat la o funcție de conducere într-un partid, face parte dintr-o echipă politică. Sigur, a fost ministru într-un guvern politic, ministru al Agriculturii, un ministru al Agriculturii bun și apreciat, și a fost comisar asumat de PPE.

Evident că are și o componentă politică cariera domniei sale. Și funcția de prim-ministru este o funcție politică, dar nu face parte din grupa de politicieni clasici ai partidelor din România”, a replicat Cristian Bușoi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel