Dezvăluiri despre Hidroelectrica: "Este infracțiune". Prejudiciu uriaș și directori liberi - EXCLUSIV

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a fost invitat la DC News Live unde a făcut mai multe dezvăluiri despre Hidroelectrica.

"În 2012, Hidroelectrica vindea în pierdere, vindea sub prețul de cost. Când vinzi sub prețul de cost, vinzi în pierdere și asta este infracțiune. Când vinzi sub prețul pieței nu este pierdere, este beneficiu nerealizat. În cazul nostru este cât se poate de evident și de penal că acei directori de la Hidroelectrica și-au asumat să vândă 60% din producția de energie în pierdere. Cui? Unor SRL-uri", a zis Remus Borza la DC News Live.

Bogdan Chirieac: Contractele acestea nu puteau fi făcute dacă nu semna cineva de la Hidroelectrica. Așadar, cei care au semnat de la Hidroelectrica....

Remus Borza: .... sunt bine mersi, deși vorbim despre prejudicii de multe milioane de euro. Toți directorii și toți miniștrii sunt bine mersi pentru că până în 2010, Hidroelectrica era deținută 100% de statul român.

"Să vă dau un exemplu ca să vedeți proporțiile jafului. Din 1997 când au început retehnologizările la Hidroelectrica și până acum, doar o singură retehnologizare s-a făcut corect", a mai zis Remus Borza".

Răspunsul integral poate fi urmărit începând cu minutul 20:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel