Dezvăluiri Daniel Dragomir. Manda: Va fi chemat la Comisia SRI

Președintele Comisiei parlamentare de control al activității SRI, Claudiu Manda, a declarat, miercuri, că fostul colonel Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, va fi invitat pentru a prezenta documentele pe care le are în sprijinul dezvăluirilor făcute la un post de televiziune.

Întrebat dacă îl va invita la comisie pe Daniel Dragomir, Claudiu Manda a spus: "Din punctul meu de vedere, da. Rămâne să vedem ce zic și colegii. Acuzațiile sunt unele destul de grave, rămâne să vedem dacă domnul Dragomir se va prezenta la comisie și ce documente va prezenta comisiei. O să cer transcriptul la emisiune și, dincolo de ce a spus domnul Dragomir acolo, important este ce documente poate să prezinte comisiei".

Manda a fost validat de Parlament președinte al Comisiei de control al activității SRI în locul lui Adrian Țuțuianu.

"Le mulțumesc colegilor pentru încredere și pentru vot, nu cred că trebuie să vorbim de o chestiune de priorități, Comisia de control al activității SRI are niște reguli foarte clare și cred că este foarte important să respectăm legea și să vedem ce se întâmplă acolo", a afirmat Manda.

El a spus că predecesorul său, Adrian Țuțuianu, este "un profesionist" și, probabil, multe dintre lucrurile bune pe care le-a făcut la comisie vor fi preluate în mandatul său.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat, marți, că dezvăluirile făcute luni seara la un post de televiziune de fostul colonel SRI Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, trebuie să facă subiectul unor audieri la Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI. El a calificat afirmațiile lui Dragomir drept "foarte grave", dacă se confirmă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel