Dezinformarea PNL, orchestrată de Orban sau de la Cotroceni? Cristian Preda, întrebarea momentului

Macovei - Preda
Macovei - Preda

Cristian Preda se întreabă dacă nu cumva campania de dezinformare a PNL referitoare la Alianţa USR-PLUS a fost gândită de Ludovic Orban sau chiar de către Palatul Cotroceni. 

Update: La scurt timp de la publicarea ştirii, postarea lui Cristian Preda a dispărut de pe pagina de Facebook a acestuia. "Ca membru PLUS, țin să mulțumesc organizației TNL Cluj și mai ales lui Daniel Buda pentru ajutorul dat Alianței 2020 în campania pentru europene", a scris ulterior Preda.

Ştirea iniţială: "Oare Ludovic Orban e cel care a imaginat campania de dezinfornare a PNL referitoare la Alianta 2020? Sau e ordin dat direct de la Cotroceni? Întreb, nu dau cu parul...", a scris Cristian Preda pe pagina sa de Facebook. 

Dacian Cioloş, liderul PLUS, a publicat un mesaj în care acuză un incident în care ar fi implicaţi membri ai TNL Cluj

"Există suspiciuni că doi membri din conducerea Tineretului Liberal din Cluj au împărțit pliante mincinoase in numele Alianței 2020 USR PLUS. Am văzut imaginile cu cei suspectați de această acțiune descalificantă și este evident că știau foarte bine ce fac.

Îi rog pe cei din conducerea PNL să verifice și să infirme că cele două persoane ar fi membri ai partidului sau că participau la o activitate oficială de partid. Respectăm electoratul liberal, avem același inamic politic. Nu trebuie să rămână nicio umbră de îndoială în legătură cu un gest reprobabil și dezonorant politic, indiferent cine l-ar fi făcut", a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, TNL a anunţat că tinerii respectivi au fost excluşi din partid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel