DEZBATEREA PONTA-IOHANNIS: Theodor Paleologu, sfat pentru Klaus Iohannis, după dezbaterea cu Victor Ponta la Realitatea TV

Theodor Paleologu, atent la ce s-a întâmplat în prima dezbatere televizată între cei doi finaliști aflați în cursa pentru Cotroceni, îi recomandă candidatului ACL la Președinție, Klaus Iohannis, ce trebuie să facă dacă va câștiga scrutinul electoral din 16 noiembrie, precizând că sfatul său nu poate fi urmat acum, deoarece "e prea târziu". 

Deputatul Theodor Paleologu a susținut, miercuri, la RFI, că, în cazul în care electoratul este interesat de caracterul președintelui, Klaus Iohannis a obținut un scor favorabil în fața lui Victor Ponta.

DEZBATERE ELECTORALĂ VICTOR PONTA - KLAUS IOHANNIS. Rareş Bogdan: „Am ridicat mingea la fileu pentru Iohannis, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas"

În schimb, parlamentarul regretă că Iohannis "nu a spus mai multe. Putea să fie mult mai tranşant pe problema Roşia Montană (...). Şi pe alte subiecte putea să fie mai tranşant, inclusiv pe problema votului din străinătate. A spus anumite lucruri, dar putea să fie şi mai tranşant, să spună foarte clar că acest comportament este dispreţ faţă de concetăţenii noştri. Putea să fie mai tăios. Iohannis, ştim asta, nu-i un mare vorbitor, dar dacă ne interesează caracterul, dacă ne gândim acum la caracterul omului, mi se pare emisiunea de ieri extraordinar de clară şi arată într-adevăr o poziţie a unor oameni veniţi din două lumi total diferite, am văzut două personaje care în mod normal nu fac parte din acelaşi film".

Întrebat ce sfaturi i-ar da lui Klaus Iohannis pentru următoarele dezbateri cu Victor Ponta, Theodor Paleologu, membru PMP, a răspuns: "E prea târziu. Dacă devine preşedinte, l-aş sfătui să ia cursuri de retorică. Se poate învăţa, nu e deloc greu şi nu-i nici o ruşine, sunt mari preşedinţi, mari oameni de stat, care au învăţat lucrul ăsta (...). Nu e un om care exprimă emoţii, nu-i un om foarte spontan, dar asta se poate învăţa".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel