DEZBATERE VICTOR PONTA - KLAUS IOHANNIS. Ponta, replică pentru Iohannis la propunerea cu Universitatea de Vest din Timișoara

Premierul Victor Ponta i-a răspuns contracandidatului său, Klaus Iohannis, după ce acesta a indicat Universitatea de Vest din Timișoara ca loc al unei dezbateri electorale înainte de turul 2.

Victor Ponta afirmă că refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la cele patru dezbateri televizate reprezintă un vot de blam la adresa presei din România.

Citește și: Discuții confidențiale Victor Ponta - Crin Antonescu

"Variantele de confruntări electorale pe care dl Iohannis ni le transmite prin intermediari sau direct reprezintă un vot de blam dat presei româneşti. Domnul Iohannis nu doreşte să meargă în sediul televiziunilor şi nu doreşte să fie moderat de jurnalişti. Propunerile pe care le avansează sunt nobile - Universitatea din Timişoara, Palatul Parlamentului - dar la fel de bine pot fi invocate Academia Româna, Uniunea Scriitorilor, o unitate militară, un cămin cultural dintr-un sat, un spital, un cămin de bătrâni sau o fabrică. Orice loc din România este legitim pentru a găzdui o confruntare prezidenţială. Dar tocmai fiindcă nu se poate merge peste tot, se poate accepta că media este acea instituţie globală care poate aduce necesara întâlnire între candidaţii la Preşedinţie în casele fiecărui român - şi din Timişoara şi din Covasna şi din Bucureşti şi din Suceava și universitar şi miner şi student şi pensionar", a declarat candidatul PSD-UNPR-PC.

Primul-ministru a transmis că, începând de luni, el va participa la cele patru dezbateri organizate la televiziunile de știri, cu sau fără Klaus Iohannis.

"Cele patru televiziuni de ştiri, ale căror invitaţii le-am acceptat, acoperă o largă marjă de orientări politice şi un public extrem de divers. De asemenea, sunt primele patru în audienţa pe specificul lor şi au jurnalişti cu experienţă care pot organiza profesionist o confruntare electorală", a continuat Victor Ponta.

Vezi și: Iohannis a găsit locul foarte potrivit pentru o dezbatere cu Ponta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel