DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Monica Macovei: L-aş fi făcut knockout pe Ponta

Europarlamentarul Monica Macovei a comentat, miercuri, la Adevărul Live, prima dezbatere electorală televizată între cei doi finaliști rămași în cursa pentru Cotroceni, Victor Ponta și Klaus Iohannis. 

"Aș fi dorit o dezbatere ca pe vremuri, și cu probleme economice clare, cu probleme de politică externă clare și cu tot ce intră în atribuțiile președintelui. Ponta a fost arogant, mincinos, cu expresii golănești. Eşti prim-ministru, vrei să candidezi la președinte".

Întrebată cu ce ochi a privit dezbaterea de aseară de la Realitatea TV, Monica Macovei a explicat: "Eu sunt obişnuită cu televizorul, am altă fire. Asta nu înseamnă că domnul Klaus Iohannis nu răspunde într-o altă modalitate. L-aş fi făcut knockout pe Ponta. Eu am spus public "voi vota Klaus Iohannis" şi părerea mea este că toată lumea care este normală în țara asta și vrea să rămânem în democrație, și nu vrea să sărăcim și mai mult, și vrea unitate, pentru că practic Ponta dezbină românii din România cu românii din diaspora, românii de la oraș cu cei de la sat, studenții de pensionari, trebuie să vadă că răul cel mare este Ponta", a declarat Monica Macovei. 

Momentul de knockout în dezbaterea Ponta-Iohannis, de la Realitatea Tv - VIDEO

În opinia fostului candidat independent la Președinție, diferența între cei doi finaliști nu este foarte mare, iar candidatul ACL la Președinție are foarte multă muniție împotriva contracandidatului său, precum lista cu baronii PSD, voturile de respingere a imunității, cifre. 

Întrebată ce trebuie să facă Klaus Iohannis în aceste ultime zile, pentru a mai reduce din diferență, Macovei a răspuns: "Diferenţa nu este foarte mare, este sub 500.000 de voturi. Dacă ne vom duce la vot, reuşim. Domnul Iohannis, cred că va învăţa să vorbească şi mai mult, şi mai bine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel