Dezbatere Ponta - Iohannis la Cotroceni: PSD desființează propunerea lui Băsescu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat pentru DC News că președintele Traian Băsescu încearcă să-l ajute pe candidatul ACL prin inițierea unei dezbateri Ponta-Iohannis la Cotroceni.

"Echipa Băsescu-Iohannis iese la rampă. Vor spectacol, nu dezbatere, pentru că Iohannis fuge de invitația televiziunilor. Ca de obicei, Băsescu îl ajută pe Iohannis, pentru că el este omul lui. Ne-am săturat de scandalul d-lui Băsescu din ultimii 10 ani. Televiziunile sunt cele mai serioase. Îl așteptăm pe Klaus Iohannis la TV de luni încolo", ne-a declarat Gabriela Firea.

Reacție-fulger a lui Iohannis la propunerea lui Băsescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a catalogat propunerea președintelui Băsescu drept "tâmpită". "(Propunerea) este una tâmpită. Vorbeam de lucruri serioase, Palatul Cotroceni nu e al lui, al familie lui, e al românilor. Confruntarea la Cotroceni e o prostie, el (Traian Băsescu – n.r.) e ultimul om care poate propune aşa ceva. Luăm în considerare orice fel de propunere. Deocamdată le-am luat pe cele de la patru televiziuni, la care Klaus Iohannis a refuzat să participe", a declarat Codrin Ştefănescu la Digi24.

 Președintele Traian Băsescu propune ca dezbaterile dintre cei doi candidați la Președinție, Victor Ponta și Klaus Iohannis, să se desfășoare la Cotroceni. Șeful statului înaintează o propunere în 9 puncte, potrivit unui comunicat remis sâmbătă de Administrația Prezidențială.

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat, referitor la propunerea președintelui Băsescu privind organizarea lui dezbateri pentru turul II la Cotroceni, că o astfel de întâlnire poate avea loc oriunde este "o platformă publică, independentă și accesibilă". "Orice se poate negocia dacă sunt satisfăcute aceste condiţii", a arătat Iohannis.

Băsescu propune dezbatere Ponta-Iohannis la Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel