Dezbatere Ponta-Iohannis B1Tv: Este un atac la reputația mea. Vă tai microfoanele

Captură B1 TV
Captură B1 TV

Klaus Iohannis, candidatul ACL, şi Victor Ponta, candidatul PSD-PC-UNPR au avut un schimb dur de replici la  dezbaterea prezidenţială desfăşurată la B1 TV.

Moderatorul emisiunii, Mădălina Puşcalău, le-a adresat celor doi contracandidaţi întrebarea "Care va fi atitudinea dvs față de ANI și față de DNA?".
 
Klaus Iohannis a subliniat că i se "pare revoltător că dacă acum câțiva ani politicienii corupți se ocupau de retrocedări de câteva zeci de hectare, iată că acum avem un scandal uriaș în care este cercetat un coleg al dl Ponta: dl Hrebenciuc. Este un dosar în care a fost citat și un apropiat al lui Ponta: dl Sârbu. Este revoltător. Acești oameni au pregătit retrocedarea ilegală a zeci de mii de hectare de pădure, în condițiile în care oameni simpli care și-au cerut dreptul un hectar de padure au fost refuzați".

V.P: Haideți să vă spun cum se face lucrul bine făcut la Sibiu. Cereri de retrocedare: 1976; retrocedate 164 din ele, trimise la ANRP 586, nesoluționate: 401, redirecționate către alte instituții 214. În schimb, de retrocedat, s-au retrocedat așa: către Biserica Evanghelică s-a dat Muzeul Bruckenthal, Liceul Bruckenthal, Liceul de Artă, Palatul Copiilor, Clubul Sportiv Școlar Șoimii Sibiului, Căminul de bătrăni din Str. George Coșbuc. Dle primar – că nu cred că veți fi președinte – din 1976 cereri de retrocedare, ați rezolvat doar 164. Sunt date oficiale.
 


K.I: Vă spun în față: Ați mințit grosolan. Trebuie să am drept la replică. E un atac la reputația mea de primar și de politician. Domnule Ponta, aceste retrocedări au fost făcute pentru că acele entități au dreptul să le primească. Sunteți prim-ministru, agenția care s-a ocupat de acea retrocedare este în subordinea dvs.
 
În timp ce avea loc schimbul de replici, Mădălina Pușcalău au încercat să intervină, pentru ”respectarea formatului”. Întrucât cei doi au continuat să se certe, moderatoarea  a trecut la amenințări cu suspendarea dialogului. ” Vă tai microfoanele”, a spus Pușcalău.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel