Dezbatere Klaus Iohannis-Victor Ponta. PSD pune artileria grea pe Klaus Iohannis

Liberalul Klaus Iohannis a găsit un loc foarte potrivit pentru dezbaterea cu Victor Ponta. Un lucru excepțional, a precizat prezidențiabilul ACL. PSD a reacționat dur. 

Klaus Iohannis respinge dezbaterea la patru televiziuni, considerând un lucru excepțional confruntarea cu Victor Ponta la Universitatea de Vest din Timișoara.

Purtătoarea de cuvânt a PSD a declarat că liberalul Klaus Iohannis "jignește mass-media și îi jignește pe jurnaliști, refuzând invitațiile la dezbatere din partea televiziunilor și ascuzându-se în spatele unei propuneri despre care știe foarte bine că este imposibil de pus în practică. Candidatul ACL vrea o singură dezbatere, în timp ce Victor Ponta a propus patru, care să aibă loc inclusiv la posturile de televiziune considerate apropiate de domnul Klaus Iohannis. Pe întreaga durată a campaniei electorale, Klaus Iohannis a fugit de presă, de televiziuni și de întrebările incomode pe care nu are voie să le mai evite atât timp cât cere votul românilor. Însă exact asta face și acum: fuge de presă și sfidează mass-media!". 

Iohannis a găsit locul foarte potrivit pentru o dezbatere cu Ponta

Deputatul PSD Ionuț Vulpescu se întreabă "Cum ar putea domnul Iohannis să fie un președinte bun pentru România, când funcția de președinte cere curaj, cere fermitate, cere în multe ocazii decizii rapide? Domnul Iohannis se teme până și de niște dezbateri tv. Cum ar putea face față un astfel de om presiunii care vine cu funcția prezidențiala? Evident, nu ar putea sau i-ar lăsa pe alții să ia deciziile pentru el, eventual pe domnul Traian Băsescu. Deplasat este modul în care domnul Iohannis, pentru a refuza participarea la dezbateri, atacă televiziunile de știri. Toată campania Iohannis a fugit de jurnaliști și de cetățeni în general și continuă să facă acest lucru. Victor Ponta a propus patru dezbateri, Iohannis ar dori doar una, dar de fapt nu vrea nici măcar una". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel