Dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta. Ionuț Vulpescu (PSD): Agonie tristă

Intelectualul Ionuț Vulpescu, deputat PSD, a desființat tăcerea lui Klaus Iohannis, pe care-l compară cu Prințul Mîșkin, protagonistul romanului "Idiotul" scris de Fiodor Dostoievski. 

"A doua întâlnire televizată dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis s-a desfășurat la fel ca și prima. Dl Iohannis face impresia unui Prinț Mîșkin politic. Nu știi niciodată de ce tace, de ce reacționează cu încetinitorul, de ce nu știe, de fapt, ce înseamnă să fii un președinte. Speri tot timpul că tace pentru că e un filosof, că nu reacționează pentru că reflectează, că nu știe ce înseamnă să fii președinte pentru că știe altele, mai adânci. Când deschide, însă, gura, îți dai seama că tace pentru că n-are nimic de spus, nu reacționează pentru că nu înțelege și nu știe să fie președinte pentru că nu e făcut pentru asta. Întâlnirea din seara aceasta a arătat și că a știut ce face când a tot încercat să fugă de dezbateri. Din păcate, în politică nu există, în colțul ringului, antrenori care să arunce prosopul. Dl Iohannis trebuie să-și continue, până duminică, agonia. Tristă, ca și soarta Prințului Mîșkin", a scris Ionuț Vulpescu, pe pagina sa de socializare. 

Analiza lui Ionuț Vulpescu vine după confruntarea electorală dintre Klaus Iohannis (ACL) și Victor Ponta (PSD), de la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel