Dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, B1 TV. Ludovic Orban: Klaus Iohannis, net superior

Vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a comentat dezbaterile electorale dintre Klaus Iohannis (ACL) și Victor Ponta (PSD). 

Ludovic Orban spune că "prima dezbatere a fost ca un meci de box în care domnul Iohannis a intrat în ring la cererea publicului, fără să fie încălzit și fără să cunoască foarte bine câte reprize durează meciul, în care a reușit să câștige la puncte în prima repriză, mai ales la impresia artistică. Deși Victor Ponta a uzat de lovituri sub centură, a boxat fără mănuși și i-a aruncat permanent ocări". 

Despre a doua dezbatere, Ludovic Orban precizează: "Candidatul nostru a fost net superior. Victor Ponta a fost inhibat, neconvingător, n-a rămas din el decât obrăznicia, aroganța și tupeul care îl caracterizează și, exact așa cum a făcut-o de când a apărut în viața publică, nu a făcut altceva decât să mintă în continuare. Vă dau, așa, o minciună care este de domeniul evidenței, anume aceea că domnul Antonescu a participat la boicotul Justiției organizat la Pitești pentru apărarea domnului președinte Nicolescu (...). Deci, repet, în a doua emisiune prestația lui Iohannis a fost net superioară, a fost pregătit și l-a pus de multe ori în dificultate pe Victor Ponta". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel