DEZBATERE ELECTORALĂ VICTOR PONTA - KLAUS IOHANNIS. Ionuț Vulpescu (PSD): Klaus Iohannis a eșuat lamentabil

Intelectualul de stânga Ionuț Vulpescu a publicat o analiză a dezbaterii electorale dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis, despre care spune că s-a încheiat cu un scor "mai rău ca la handbal", în defavoarea candidatului ACL. 

Iată analiza prezentată de Ionuț Vulpescu, deputat PSD, pe pagina sa de Facebook, în care social-democratul afirmă că liderul PNL "a eșuat lamentabil" în dezbaterea cu Victor Ponta:

Vezi și: Rareș Bogdan și Gușă au desființat-o pe Lavinia Șandru după dezbatere

"Nu cred că o dezbatere de turul II al alegerilor prezidențiale ar trebui văzută ca un meci de fotbal. În cazul de față realitatea (nu Realitatea!) ne obligă la o singură concluzie: dacă nu se prezenta, Iohannis pierdea doar cu trei la zero. Așa, scorul arată mai rău ca la handbal!

Sunt câteva lucruri de spus, și la modul extrem de serios. Dezbaterile acestea au rostul lor. Trebuie să ne arate în ce măsură candidații sunt adecvați demnității și responsabilităților funcției de Președinte al României. Este domeniul în care Iohannis a eșuat lamentabil. Nu venea la o întâlnire care să îi permită să debiteze clișee, ci la o întâlnire cu premierul României. Om care, prin natura funcției, cunoaște foarte bine realitățile țării, raporturile între instituții, funcționarea lor. Are contact permanent cu FMI, Banca Mondială, cu Bruxelles-ul, cu prim-miniștrii țărilor membre ale UE. Este vicepreședinte al CSAT.

Citește și: Reacție neașteptată a unui lider PNL, după dezbaterea Ponta - Iohannis

Cei care l-au pregătit pe Iohannis pentru această confruntare au crezut că dacă îl pun să recite niște platitudini despre Rusia, China, pomeni electorale și baroni locali, gata, au rupt gura târgului. N-au rupt nimic! Altceva au așteptat oamenii de la Iohannis: să se dovedească la înălțimea demnității la care aspiră. N-a reușit nici pe departe s-o facă.

Trist. Pentru că domnul Iohannis este încă șeful principalului partid de opoziție. Care a promis un alt fel de a face politică. Asta nu se face cu diletanți".

Vezi și: Exclusiv! Un sociolog analizează dezbaterea: Cine este marele câștigător. Cine nu are nicio bilă albă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel