Dezbatere cu scandal. Klaus Iohannis a urlat la Victor Ponta

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale 2014, Klaus Iohannis, a ridicat tonul, în direct, la contracandidatul din partea PSD, Victor Ponta, pentru că acesta din urmă îl întrerupea. Prima confruntare electorală s-a lăsat cu un scandal de proporții și cu replici extrem de dure aruncate de cei doi contracandidați. 

Iată dialogul: 

Klaus Iohannis: O să fac o remarcă interesantă fiindcă a venit vorba despre Constituție. În comisia care se ocupă ce Constituție din Parlament, PSD a fost ferm împotriva votului prin corespondență și votului electronic.

Victor Ponta: Cine v-a spus asta?

Klaus Iohannis, pe un ton ridicat: Domnule Ponta, pot să vă rog să nu mă mai întrerupeți? Este posibil să nu mă mai întrerupeți? Vă rog mult! Domnule Ponta, ați venit și vă simțiți ca în ședința de Guvern și în timpul meu mă întrerupeți! 

Victor Ponta: Nu mai ridicați tonul la mine. Noi nu suntem slugile dumneavoastră aici prin România. Nu sunteți vreun stăpan de sclavi. De unde știti? Vreau totuși un pic mai mult respect. Să fiți ăla de la mine din birou, cuminte.

Klaus Iohannis: Cine vă credeți în această confruntare, cu biroul dumneavoastră? Când sunteți la Palatul Victoria, aveți biroul dumneavoastră. Eu v-am rugat să nu mă mai întrerupeți când îmi expun partea de discurs. Dacă nu, eu plec, și vorbim ca aseară, rămâneți cu vorbăria. 

Victor Ponta: Ați plecat și de la mine din birou foarte cuminte. Aveți o atitudine de moșier cu toți românii.

Klaus Iohannis: Cu coada între picioare va pleca cel care va pierde alegerile. Dumneavoastră vorbiți și pe timpul meu. Ar fi foarte frumos dacă am vorbi unul după altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel