Dezastru pentru partidul Monicăi Macovei: Se retrage din cursa electorală

Organizaţia Dâmboviţa a Partidului M10 anunţă, într-un comunicat remis miercuri, că nu a strâns numărul necesar de semnături pentru a depune listele de candidaţi la nivel de judeţ pentru alegerile locale şi, astfel, se retrage din cursa electorală.

Reforma clasei politice se amână! M10 le mulţumeşte celor câteva sute de târgovişteni care au semnat pentru noi. Vă mulţumim pentru încrederea acordată, chiar dacă numărul de semnături nu a fost suficient pentru a depăşi pragul impus printr-o lege strâmbă, votată de nişte oameni strâmbi, pentru a proteja interesele vechilor mari partide şi pentru a bloca orice iniţiativă politică nouă şi cinstită, se arată în comunicatul M10 Dâmboviţa.

Astfel, M10 anunţă că se retrage din cursa electorală pentru alegerile locale din Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

[citeste si]

Dacă alte partide şi-au completat prin metoda copy/paste deficitul de semnături necesar pentru a depăşi pragul minim sau pentru a induce ideea de dominare a spaţiului politic autohton, M10 refuză ferm să plece la drum printr-o minciună, refuză copierea datelor de pe listele de susţinere din alte surse decât direct de la susţinători, sau falsificarea semnăturilor acestora. M10 preferă să piardă cinstit decât să-şi asigure participarea printr-o fraudă, sau să câştige incorect. Din acest motiv M10 se retrage din cursa electorală pentru alegerile locale din Târgovişte şi pentru consiliul judeţean, nedorind să confere legitimitate jocului politic, departe de a fi curat, practicat de vechile partide şi sateliţii lor metamorfozaţi din formaţiuni mutante, se mai arată în comunicatul M10 Dâmboviţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel