EXCLUSIV  Dezastru în Sectorul 1. Daniel Tudorache, mișcare pentru PNL-USR după blocajul care afectează bucureștenii

Foto AGERPRES
Foto AGERPRES

Situație imposibilă la Sectorul 1 din cauza PNL-USR! Numeroase proiecte, extrem de importante pentru cetăţenii Sectorului 1, mai ales pentru copii şi persoane cu dizabilităţi, sunt blocate. În acest context, primarul Daniel Tudorache s-a gândit la o strategie.

PSD şi ALDE nu au majoritate, iar PNL şi USR se opun realizării oricărei cheltuieli, în ideea de a fi plătite anticipat creditele. Astfel, Daniel Tudorache a luat o hotărâre despre care a vorbit la DC News Live.

"Eu le-am zis că dacă nu votează ceva, ies în presă și spun, apoi convoc ședință extraordinară peste trei zile. Poate se vor sătura, la un moment dat, să vină din trei în trei zile la ședință. Normal, un consilier local, trebuie să vină la o ședință pe lună. Dar probabil dacă vor veni din trei în trei zile, le vor spune liderilor să nu le mai spună cum să voteze. (...) Dacă ei vor mai bloca proiectele, îi voi chema din trei în trei zile. Eu nu cred că fiecare consilier este de acord cu decizia partidului pe anumit proiect", a zis Daniel Tudorache la interviurile DC News Live.

[citeste si]

"Sectorul 1 este blocat. Sper ca luni să se rezolve situația, când va avea loc o nouă ședință de consiliu. PNL probabil nu vrea să susțină asistații social, nu dorește să țină în continuare after school pentru copii. Probabil vrea să plătim anticipat acele credite, credite pe care nu eu le-am făcut ca primar, ci edilii dinaintea mea, edili PNL", a mai spus Daniel Tudorache.

Răspunsul integral îl puteți asculta în clipul de mai jos:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel