Dezastru ascuns 20 de ani. "Constantin Toma (PSD) are curajul să spună public"

Constantin Toma, primarul ales al Buzăului, s-a apucat de curățenie. După 20 de ani, Buzăul încearcă să-și redesecopere identitatea.

Colonelul (r) Ion Marin, fostul comandant al IPJ Buzău și candidatul PMP la primărie, a comentat reforma social-democratului Constantin Toma și a spus că îl susține necondiționat.

"BREXIT-ul si Primarul TOMA

Englezii au votat iesirea din UE... Dupa ce au realizat ce tampenie au facut incearca de dreaga busuiocul...

Liderul ideii iesirii din UE a demisionat din functiile politice interne, dar a ramas europarlamentar... Seamana cu ceva dambovitean... Toma Constantin, sustinut puternic de PSD, a castigat lupta electorala la Buzau... Sunt continuate denigrarile la adresa dumnealui...

Nu e bun ca a luat masuri drastice menite sa redreseze Primaria Buzau... Oameni buni, hotarati-va: il dam "afara" pe Toma si-l "aducem" inapoi pe Boșcodeală? Chiar e bine sa pastram marasmul de peste doua decenii in Primaria Buzau?

Pana la finalul campaniei electorale a fost un cor de voci unanime care cereau normalitate in Palatul Comunal... cu exemple concrete de "matusalemi" cocotati in cele mai importante si definitorii functii... A iesit TOMA primar si a inceput "curatenia"... Deja este contestat, bruftuluit, acuzat si se cere sa se scape de el... De ce ? Ca vrea sa scape Primaria Buzau de corupti ? Ca vrea sa se aplice legea ? Ca a avut taria de caracter sa loveasca acolo unde de peste 20 de ani nu s-a atins nimeni? Ca are curajul sa spuna public ceea ce n-a spus nimeni pana acum desi se stia ce dezastru este in Primaria Buzau? Ca, din prima zi de mandat a aratat ca vrea sa fie pentru oameni, nu pentru grupurile de interese?

In ceea ce ma priveste, atat timp cat isi consuma energia pentru oras, il sustin neconditionat... Nu ma intereseaza culoarea politica... Ma intereseaza sa ne fie bine in orasul nostru unde grupurile de interese si-au facut de cap pana acum... Daca Primarul TOMA se dezice de crezul său voi deveni unul dintre cei mai aprigi adversari dar, pana la proba contrarie, il sustin neconditionat!!!", a spus Ion Marin.

[citeste si]

Constantin Boșcodeală a fost aproape 20 de ani primarul orașului Buzău și numai după ce a fost executat prin numeroase dosare penale a înțeles să se retragă. Acesta a fost condamnat în final la închisoare cu suspendare într-unul dintre dosare.

Principala problemă cu care se confruntă noua administraţie a municipiului Buzău

Principala problemă cu care se confruntă noua administraţie a municipiului Buzău este lipsa acută de bani, în condiţiile în care gradul de încasare a ­ta­xelor şi impozitelor datorate de contribuabilii persoane fizice şi juridice bugetului locale este de doar 20 la sută. Conform primarului Constantin Toma, sumele pe care instituţia le are de plătit sunt de aproximativ 12 ori mai mari decât cele disponibile.

Constantin Toma (PSD) a câştigat Primăria municipiului Buzău cu un procent de 41,49%, urmat de liberalul Ovidiu Anghel, cu 17,98% şi independentul Constantin Ionescu, cu 13,74%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel