EXCLUSIV  Destinul Simonei Halep. Daniela Simulescu a analizat astrograma sportivei: Dacă vă uitați la meciurile sale…

Rodica Mitu / 03 ian 2020 / 18:50 Salveaza PDF Comentarii
Simona Halep foto AGERPRES/AP
Simona Halep foto AGERPRES/AP

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al Simonei Halep.

„Vom discuta despre astrograma Simonei Halep. Este născută pe 27 septembrie 1991, în Constanța. E Balanță. Are soarele în Balanță, poziția soarelui în momentul nașterii arată zodia. Aceasta arată o părticică din noi, scheletul nostru astrologic pe care se pun restul amănuntelor. Poziția soarelui la nativii din Balanță arată poziția conștientă din noi. Caracteristicile Balanței le întâlnim foarte ușor la Simona. Este foarte armonioasă, echilibrată, diplomată și sociabilă. Vorbește frumos, politicos, nu vrea să supere pe nimeni. Dorește echilibru. Dacă vă uitați la meciurile sale de tenis nu are momente dese de furie. Balanțele nu vor fi supărate pentru că nu vor să îi supere pe ceilalți. Balanțele au un comportament foarte plăcut. Sunt voioase, au nevoie de evenimente, le place să aibă pasiuni artistice sau culturale", a spus Daniela Simulescu.

„Trebuie să vorbim puțin despre poziția Lunii în perioada nașterii. Luna are legătură cu partea sufletească, emoțională. O parte este zodia, dar unde era luna plasată pe cer arată sufletul, emoția. La Simona, în momentul nașterii sale, luna era plasată în zodia taurului. Aici avem de-a face cu persoane care doresc foarte mult confort material și emoțional. Poziția lunii pentru o femeie este foarte importantă pentru că are legătura cu echilibrul, cu emoțiile. Dacă veți vedea meciurile ei în primii ani, ea nu se lăsa pentru că nu este foarte agresivă. Este în propriul ritm. A spus că îi plac oamenii calmi, care îi explică ce are de făcut pentru că oamenii cu luna în taur au nevoie de oameni blânzi. Are nevoie să i se dea siguranță, mai ales că este sportivă.

O persoană cu luna în taur poate fi acuzată ca are un ritm prea încet, însă are un ritm al ei", a mai spus Daniela Simulescu despre Simona Halep.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26