Despre traumă și vindecare: serialul ”Destăinuiri” are premiera în această seară la Kanal D

Despre traumă și vindecare. Serialul ”Destăinuiri” are premiera în această seară la Kanal D
Despre traumă și vindecare. Serialul ”Destăinuiri” are premiera în această seară la Kanal D

Doar câteva ore ne despart de începutul celui mai nou serial turcesc de la Kanal D, “Destăinuiri” (titlul original: Kirmizi Oda), o premieră pentru publicul din România, acesta fiind primul serial dublat în română, pe o stație generalistă.

Producția va avea premiera în această seară, de la 20:00, la Kanal D și prezintă publicului povesti inspirate din realitate, o înlănțuire de drame psihologice, povești dramatice.

Acțiunea serialului "Destăinuiri" se desfășoară într-un cabinet psihologic din Istanbul, un loc încărcat de emoție și de destăinuiri, unde vin să-și găsească împăcarea și vindecarea persoane vulnerabile, cu istorii de viață încurcate, marcate de încercări teribile.

Nume celebre ale cinematografiei turce, îndrăgite de publicul român, precum Erkan Petekkaya, Tülin Özen, Halit Özgür Sarı sau Gülçin Kültür Şahin sunt doar o parte dintre actorii de excepție care vor intra în casele românilor, începând din această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

În primul episod, o femeie reînvață să trăiască, după tentativa de sinucidere

Odată cu primul episod, suntem martorii întâmplărilor și destăinuirilor din clinica de Psihoterapie Manolya. Începem să cunoaștem poveștile terapeuților clinicii, dar și pe ale pacienților acestora. Vom fi martori unor momente de viață teribile, în care rănile copilăriei ies la iveală, dar vom avea parte și de întâmplările cotidiene din clinică.

O cunoaștem, în această seară, pe Dr. Hanim (interpretat de Binnur Kaya) care încearcă să-i readucă dorința de viață lui Meliha, după tentativa de sinucidere. Fiica acesteia, Nur, care a apărut la timp pentru a împiedica acțiunea extremă a mamei sale, se teme să nu o piardă, fiind conștientă că aceasta va încerca din nou gestul teribil. Meliha, o femeie care a fost marcată întreaga viață de traumele trăite în copilărie, este o femeie greu de descifrat, al cărei suflet a rămas în trecut, și nimic nu pare să-i trezească dorința de a trăi. 

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, premiera serialului "Destăinuri". Producția va putea fi urmărită în fiecare vineri și sâmbătă, de la 20:00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel