Despescu - Tudose. Ecaterina Andronescu, revoltată: Și atunci de unde a știut acest lucru?

Ecaterina Andronescu, senatoare PSD, a făcut o observație în cazul Bogdan Despescu, șeful Poliției Române, în contextul scandalului cu pedofilul Eugen Stan.

Aceasta a declarat că este ciudat că Bogdan Despescu i-ar fi zis premierului, după cum citează Mihai Tudose, că nu știa despre cazul lui Eugen Stan. În acest context, Ecaterina Andronescu întreabă cum de premierul știa că Eugen Stan "a încurcat femeia" atunci când a făcut o agresiune în 2016.

"Este îngrozitor că niște oameni din Poliție, ani de zile, au tolerat această situație. Bogdan Despescu i-a zis lui Mihai Tudose că nu știa despre acest caz, dar atunci de unde știa că Eugen Stan a încurcat femeia, după cum a zis premierul? Ce exprimare este asta... Ce răspuns este ăsta... Cum să vină cu un asemenea răspuns public? Nu pot să îl aplaud pe Mihai Tudose pentru un asemenea răspuns", a zis Ecaterina Andronescu la Antena 3.

Raportul lui Despescu

Şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, a fost vineri la Palatul Victoria, pentru a aduce raportul solicitat de Mihai Tudose.

Premierul a anunţat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că i-a cerut şefului IGPR ca într-o săptămână să îi prezinte măsurile luate pentru remedierea situaţiei de la nivelul Poliţiei Române.

[citeste si]

"Am avut o discuţie cu domnul Bogdan Despescu, mi-a prezentat raportul, care înţeleg că a fost gata de abia astăzi dimineaţă. Am înţeles de pe surse că noua propunere şi-a declinat intenţia de a ocupa funcţia. Şi l-am rugat pe domnul Despescu ca, într-o săptămână, să îmi prezinte măsurile luate de domnia sa (...) pentru remedierea situaţiei. Ceea ce trebuie remarcat este că acel făptaş a fost prins totuşi în două zile, este o notă foarte bună pentru Poliţie. De ce nu s-au luat şi alte măsuri sau unde lucrurile au scârţâit, repet, are o săptămână domnul Despescu să-mi prezinte concluziile", a spus Mihai Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel