DESPESCU, DEMIS de la POLIȚIA ROMÂNĂ

[] []

17 ian 2018 / 15:05
Salveaza PDF Comentarii
BOGDAN DESPESCU, FOSTUL ȘEF AL POLIȚIEI
Descriere foto: BOGDAN DESPESCU, FOSTUL ȘEF AL POLIȚIEI

Bogdan Despescu a fost demis din funcția de șef al Poliției Române. Cătălin Ioniță este înlocuitorul său. Numirea ca interimar este pe o perioadă de şase luni la conducerea instituției.

Hotărârea de a-l demita a fost luată de Mihai Fifor, premier interimar.

[citeste si]

Precizăm că demiterea șefului Poliției Române vine după ce, marți seara, actualul șef al Guvernului a făcut o vizită la Ministerul de Interne, unde a avut o discuție pe această temă cu ministrul Carmen Dan. Mihai Fifor declara că o decizie privind demisia chesterolui Bogdan Despescu o va lua în urma unei analize în cursul zilei de miercuri, lucru care s-a și întâmplat.

"Prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat astăzi decizia de eliberare a domnului Bogdan Despescu din funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu rang de secretar de stat.

Totodată, premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de şase luni, în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu rang de secretar de stat, a domnului Alexandru-Cătălin Ioniţă.

Ambele decizii ale prim-ministrului interimar au fost luate la propunerea ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, şi vor intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial", a transmis Biroul de presă al Guvernului.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24