DESPESCU, DEMIS de la POLIȚIA ROMÂNĂ

[] []

17 ian 2018 / 15:05
Salveaza PDF Comentarii
BOGDAN DESPESCU, FOSTUL ȘEF AL POLIȚIEI
BOGDAN DESPESCU, FOSTUL ȘEF AL POLIȚIEI

Bogdan Despescu a fost demis din funcția de șef al Poliției Române. Cătălin Ioniță este înlocuitorul său. Numirea ca interimar este pe o perioadă de şase luni la conducerea instituției.

Hotărârea de a-l demita a fost luată de Mihai Fifor, premier interimar.

[citeste si]

Precizăm că demiterea șefului Poliției Române vine după ce, marți seara, actualul șef al Guvernului a făcut o vizită la Ministerul de Interne, unde a avut o discuție pe această temă cu ministrul Carmen Dan. Mihai Fifor declara că o decizie privind demisia chesterolui Bogdan Despescu o va lua în urma unei analize în cursul zilei de miercuri, lucru care s-a și întâmplat.

"Prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat astăzi decizia de eliberare a domnului Bogdan Despescu din funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu rang de secretar de stat.

Totodată, premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de şase luni, în funcţia de inspector general al Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu rang de secretar de stat, a domnului Alexandru-Cătălin Ioniţă.

Ambele decizii ale prim-ministrului interimar au fost luate la propunerea ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, şi vor intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial", a transmis Biroul de presă al Guvernului.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +8    Negative: -2

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.13