Designer, explicații după criticile primite de Carmen Iohannis

Andreea Tincu, designer al lui Carmen Iohannis, a vorbit despre ținutele recent alese pentru soția președintelui.

"Pentru vizita Presedintelui Germaniei, Joachim Gauck si a partenerei sale, Daniela Schadt, in Romania si intalnirile oficiale de la Cotroceni din 20 iunie, am semnat tinutele doamnei Carmen Iohannis. Nu sunt un designer care sa faca politica, nici nu sunt potrivite aceste doua tipuri de pasiuni decat la nivelul designer votant in alegeri, dar, atat timp cat esti designer matur, cu experienta, faptul de a crea tinute pentru Prima Doamna, indiferent din ce partid este Presedintele, reprezinta ceea ce conteaza cu adevarat si asa trebuie sa functioneze o societate normala.

Prima tinuta, a fost o rochie de culoarea piersicii, din matase, potrivita unei intalniri oficiale de zi, care a presupus atat poza oficiala de grup, cat si vizitele ulterioare ale celor doua doamne in diverse locatii", a scris Andreea Tincu pe blogul său.

"Pentru dineul oficial, am creat o rochie verde, plisata manual din matase, material pe care il consider cel mai potrivit dintre toate la o ocazie de acest gen. Pliseurile din matase reprezinta pentru un model evening wear o alegere deosebita, nu sunt usor de realizat, dar rezultatul este spectaculos, de o eleganta cu adevarat aparte.

Carmen Iohannis a accesorizat corect tinuta, cu sandale si nu cu pantofi, deoarece la o rochie de seara lunga, purtata vara, sandalele sunt potrivite. Rochia are un croi inspirat din vestimentatia japoneza, cu linii riguros trasate si talia inalta marcata de un obi reinterpretat intr-o maniera contemporana", a mai notat designerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel