Desfiinţare SIIJ. Dumitru Coarnă, săgeţi către Stelian Ion. "Ministru garsonieră. Profesionist al falsului"

Dumitru Coarnă, săgeţi spre Stelian Ion
Dumitru Coarnă, săgeţi spre Stelian Ion

Dumitru Coarnă, deputat PSD, a lansat critici dure la adresa ministrului Justiţiei, Stelian Ion, pe care l-a făcut "ministru garsonieră" şi "profesionist al falsului". 

Totul a plecat de la protestul pentru desfiinţarea SIIJ. Avocatul Cosmin Bolosin a spus că deciziile în justiţie ar trebui luate de profesionişti, nu de politicieni, moment în care Dumitru Coarnă a reacţionat la adresa lui Stelian Ion, ministrul Justiţiei. 

"Referitor la desfiinţarea SIIJ, eu am fost dintre cei care s-au bucurat la înfiinţarea acestei secţii. Haideţi să verificăm eficienţa acestei secţii. Gândiţi-vă, în cazul unui magistrat din Timişoara sau Suceava, cum pot ajunge cei de la SIIJ să constate infracţiunea de luare de mită? Aici este problema", a spus avocatul Cosmin Bolosin. 

"A fost primul aspect al celor de la USR în campania electorală. Ei au spus că vor desfiinţa această secţie. Eu cred că justiţia trebuie făcută de profesionişti, nu de politicieni", a mai spus avocatul. 

Dumitru Coarnă, săgeţi la adresa lui Stelian Ion

"Ministrul justiţiei nu e un profesionist? Nu a falsificat el procesul verbal de achiziţie a unei garsoniere? Acest ministru garsonieră, nu e el un profesionist al falsului? Uitaţi-vă la abordări", a spus Dumitru Coarnă la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel