Desfiinţare Secția Specială. Ludovic Orban: PNL a înaintat un proiect în acest sens

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Ludovic Orban a declarat, luni, că Partidul Național Liberal a înaintat un proiect de lege în vederea desființării Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție. Liderul liberalilor a mai spus că PNL va susține proiectul indiferent de pretențiile ALDE de a păstra Secția Specială.

"Partidul Național Liberal a înaintat un proiect de lege în Parlament pentru desființarea Secției Speciale. Este în curs de dezbatere și normal că Partidul Național Liberal susține acest proiect de lege. ALDE are posibilitatea să voteze la orice fel de proiect de lege, să voteze așa cum se poziționează în urmă analizei și în urmă deciziei partidului. Nu putem noi să-i determinăm pe unii sau pe alții să decidă să se poziționeze față de un proiect sau o lege altfel decât cum vor ei", a declarat Ludovic Orban, luni, în Parlament.

Orban a mai afirmat că PNL are încredere în soluția oferită de Klaus Iohannis pentru noua Guvernare și că odată comunicată propunerea acestuia, partidul său va începe demersurile pentru susținerea Guvernului în Parlament.

Președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, pe 9 octombrie, că menținerea Secției de Investigație a Infracțiunilor din Justiție, constitutie o condiție pentru susținerea Guvernului rezultat în urma consultărilor. Ludovic Orban va merge, marți, pentru consultări cu președintele Klaus Iohannis pe marginea numirii unui nou șef al Executivului, ca urmare a demiterii actualului Guvern PSD prin moțiune de cenzură, au declarat, surse politice, pentru Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel