Desființare UDRM. Cătălin Ivan, sprijin pentru CNMR: O singură soluție

Coaliția Națională pentru Modernizarea României solicită europarlamentarilor românie sprijin pentru desființarea UDMR, PCM, PPTM, ca structuri politice. Cătălin Ivan a salutat inițiativa și a precizat că va ajuta CNMR.

„O inițiativă a celor de la Coaliția Națională pentru Modernizarea României pe care o aplaud și o susțin cu toată convingerea.

UDMR se află în afară Constituției prin faptul că primește direct și indirect fonduri de la un guvern străin pentru a urmări o agendă făcută la Budapesta, dar încalcă și legea partidelor politice bucurându-se de toate privilegiile și drepturile formațiunilor politice, dar fiind de fapt un ONG creat pe criterii etnice.

UDMR a devenit o formațiune nefrecventabila pentru absolut toți cei din clasă politică românească în momentul în care și-a pus semnătura alături de celelalte două partide extremiste maghiare, sub coordonarea trimisului de la Budapesta.

Cred că nu există decât o singură soluție, și anume desființarea UDMR și înființarea unui partid poltic, pe legea partidelor politice, sub obligația de a respecta Constituția României, cu oameni care urmăresc dezvoltarea regiunii Harghita-Covasna-Mureș, pentru români și maghiari deopotrivă, dar în niciun caz segregarea pe criteri etnice, alimenatarea urii între etnii și atacarea Bucureștiului cu bani de la Budapesta.

Îi felicit pe cei de la CNMR, bravo lor, și-i susțin cu tot ce pot. Iar la Bruxelles pot să-i ajut mult”, a precizat Cătălin Ivan pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel