Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Desființare Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Bogdan Diaconu: E momentul pentru altă instituție

Camera Deputaților
Camera Deputaților

Bogdan Diaconu exultă după ce Camera Deputaților a adoptat proiectul său de lege privind desființarea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării. Diaconu spune că a venit momentul ca o altă instituție să preia responsabilitatea apărării cetățenilor români împotriva discriminării. 

"Sper să treacă și de Senat care este cameră decizională pentru că forma actuală în care funcționează Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și că de ani buni de zile este instalat acolo domnul Csaba Asztalos nu ajută la îndeplinirea misiunii de a combate discriminarea din punct de vedere al discriminării majorității cât și al minorității. Cred că este inoportun pentru diversele tipuri de majorități sau minorități de pe teritoriul țării noastre. CNCND în această configurație și-a atins limitele și trebuie să se desființeze și să apară o altă instituție care să apere cetățenii români împotriva discriminării," a declarat Bogdan Diaconu în exclusivitate pentru DCNews. 

Totodată, Bogdan Diaconu susține că înființarea Consiliului a fost o măsură menită să satisfacă anumite pretenții venite "din afară" și că a asistat de multe ori la diferite nedreptăți, uneori îndreptate  împotriva sa. 

"M-au deranjat foarte multe acțiuni ale Consiliului, dar și foarte multe inacțiuni. Nu vreau să transfer în zona personală, dar eu am fost sancționat în două rănduri. Odată când am spus că nu are ce căuta pe o școală românească însemnele Ungariei Mari și am fost amendat. Cea de-a dea doua oară am fost sancționat când am promis că nu voi mai permite manifestații ilegale de promovare a valorilor anti-românești și anti-familie tradițională. Încă mă judec cu CNDCD," a completat Diaconu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel