Desemnarea lui Constantin-vicepremier e ca o „şpagă” cerută la ghişeu

ponta crin constantin
ponta crin constantin

Președintele PNL, Crin Antonescu, nu vrea să cedeze la propunerea lui Victor Ponta pentru acceptarea lui Klaus Iohannis pe poziţia de vicepremier şi ministru de Interne în contrapartidă cu un nou post de vicepremier atribuit lui Daniel Constantin. Liderul PNL este de părere că aceasta reprezintă „o şpagă” la un ghişeu pentru un drept al tău.

Antonescu a declarat într-o emisiune la Realitatea Tv că instituirea condiţiei ca preşedintele PC, Daniel Constantin, să devină vicepremier este inacceptabilă pentru PNL.

„Te duci în calitate de cetăţean să-ţi ridici un drept, să faci nişte formalităţi, te duci în dreptul tău. Găseşti pe câte unul la un ghişeu şi, până nu-i dai o şpagă, nu-ţi dă dom’le ce-i al tău. Povestea asta cu Daniel Constantin e ca o şpagă, dom’le, ce ni s-a cerut nouă. Adică ideea pesedistă... Bun, deci trebuie să facem ceva, suntem asociaţi. Gândi-ţi-vă că domnul Dragnea schimba un minister şi ne solicita: Dragnea trebuie să rămână vicepremier, pentru că e preşedinte executiv al partidului. Credeţi că era vreo problemă să se meargă în Parlament? Ştiţi cu câte lucruri s-a mers, ştiţi cu câte mişcări şi acte guvernamentale şi parlamentare s-au făcut pentru a muta un post de colo, colo? Sute, în doi ani”, a declarat Antonescu.

“Concluzia mea că se opune primul ministru, Victor Ponta, cu orice preţ şi prin asemenea tertipuri, venirii acestui om, Klaus Iohannis în Guvern. E îndreptăţită? Nu ştiu, eu cred că da. Mai mult decât atât, când ştii sigur că un partid care a cedat în foarte multe chestiuni, ca să mergem înainte (...) nu poate ajunge în situaţia umilitoare şi care îl desfiinţează ca partid să încerce să-şi bage unul dintre cei mai buni oameni, numărul doi în ierarhia partidului în Guvern, şi să nu poată, pentru că-ţi bagi joc de el cu asemenea tertipuri”, a mai acuzat liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel